Coronaviruset

Med anledningen av virusutbrottet av Coronaviruset Covid 19 har vi på Ringvägens tandhälsa infört restriktioner i syfte att skona våra sköra patientgrupper som löper risk att bli mycket sjuka vid en Coronasmitta.

Om du har symtom i form av feber, huvudvärk, luftvägsinfektion, sjukdomskänsla i kroppen, halsont och/eller snuva, så ber vi dig avstå från att komma in på mottagningen. Kontakta oss i så fall för rådgivning via telefon på 0340 10895.

Vi följer de nationella riktlinjerna vi fått och vi ber patienter med akuta tandbesvär, som dessutom har sjukdomssymtom enligt ovan, att istället vända sig till 1177. Detta gäller tills du har varit helt utan sjukdomssymtom i två dagar.

Vi välkomnar fortfarande alla friska patienter.

Vi bokar just nu glesare i vår tidbok för att minimera antalet patienter i väntrummet. Vi försöker slussa in dig direkt på behandlingsrummet för att du ska slippa vänta i väntrummet.

Vi har även en möbel utomhus där du kan sitta och vänta, om du känner dig tryggare med det.

Om du vet med dig att du tillhör en av de grupper som riskerar bli mycket sjuk vid Coronasmitta, ber vi dig fundera på om du kanske ska avstå ditt tandläkarbesök en tid framöver.

¤

Elisabeth Block Störner & Karin Hjalmarsson

Med personal